Zonnebank SunTanLounge

Wij hebben de Luxe Ergoline Prestige 1100-s Xtreme power zonnebanken.

De Prestige 1100 Xtreme Power is een topmodel in de collectie van Ergoline het merk onder zonnebanken.

Dit parade paardje onder de zonnebanken heeft totaal 57 lampen!

 52 UV-lampen (> 200wat !) zorgen voor een intense bruine teint. Een revolutionair nieuw systeem voor gezichts bruining, voorzien van 4 Ultra Performance-hogedruk units en 3 extra UV-B-spaghetti-lampen zorgen ervoor dat uw gezicht perfect bruin wordt. Vanzelfsprekend is deze zonnebank ook op het gebied van comfort een absolute topper, waardoor uw zonsessie een heerlijk ontspannende ervaring wordt !

Bedienings paneel 1100 prestige SunTanlounge Gezichtsbruiners SunTanLounge IJmuiden Zon

Deze zonnebank is uitgerust met Climatronic Plus, een systeem waarmee de individuele comfort-temperatuur sneller bereikt wordt en vervolgens gedurende de volledige bruiningscyclus constant wordt gehouden.

Het 3D-Sound-systeem zorgt een perfect individueel muziek genot. Dankzij de innovatieve bedieningscockpit met duidelijke symbolen en gesproken informatie bent u in staat het apparaat zelf eenvoudig te bedienen. Dit is het ultieme bruin worden !

Zonnebank Ergoline Prestige 1100 Xtreme SunTanLounge IJmuiden

Wij van SunTanLounge zonnestudio IJmuiden / Velsen zie u graag genieten van deze luxe zonnebank, niet voor niet wordt SunTanLounge ook wel "The best zonnestudio in Town, genoemd in IJmuiden.
 
Waarom ERGOLINE succesvolle zonnebank professionals Ergoline merk verkiezen

merknaam: Ergoline is de leverancier aan professionele zonneapparatuur te pakken Kapsalons en stellen de normen de industrie voor decennia. Een van de meest erkende merken voor zonnestudio eigenaren als wel de kies keurige klanten, Ergoline zonnebanken bieden innovatieve UV technologieën, exclusieve ontwerpen, uitstekende. Al deze dingen hebben de Ergoline merk naar de top genomen. Beslissen over een professioneel zonneapparaat van de wereldwijd marktleider betekent de succes voor zowel zonnestudio als gewaardeerde klant.

INNOVATIEVE UV technologieën: Ergoline is synoniem met Innovatieve, efficiënte en krachtige UV technologieën zorgen voor een bijzonder diepe tan. Gezicht systemen, met hun combinatie van glas reflectoren en filterdeelvensters, bieden indrukwekkend bewijs van de Ergoline UV meesterschap. De Ultra glas reflectoren gebruik computer-gemodelleerd geometrie om maximale UV reflectie en prestaties te bieden. De speciaal gecoate filterdeelvensters zijn een exclusieve functie van Ergoline gezicht tanning systemen. Deze filters worden gebruikt waarmee alleen de effectieve componenten van het UV-spectrum worden weergegeven. ERGOLINE van interne onderzoek en ontwikkeling centrum introduceert regelmatig geavanceerde innovaties – zoals variabel vermogen, dynamische Power, Smart Power, ultra hoge prestaties technologie en geavanceerde reflecterende prestaties en energie-efficiëntie van onze zonnebanken.