bestdeal zonnestudio zonnebank ijmuiden_000_000

Zonnestudio prijzen

Bij SunTanLounge zijn alle, niet 1100prestige zonnebanken tot 20 minuten slechts € 9.95

Geniet van deze uniek lage prijs zolang het nog duurt!

 
 
  • * Geen bepaalde uren
  • * Geen bepaalde dagen
  • * Geen abonnement verplichting
  • * Geen inschrijvingskosten
  • * 1100prestige is €9,95 <18 min.

Zonnestudio SunTanLounge is het gewoon 7 dagen per week open dus lekker binnen komen en ontspannen kleuren onder één van de Ergoline zonnebanken.

Gratis huidanalyse om te samen te palen wat voor u het beste effect zal zijn om bruin te worden of bruin te blijven of gewoon even lekker ontspannen en je vitamine D3 op peil krijgen om gezond te blijven. Dus waar wacht je op en kom naar IJmuiden en geniet van luxe Ergoline zonnebanken die SunTanLounge "The best in Town" heeft.

Deze nieuwe zonnebank voldoet ook aan de 0,3 norm waar al onze banken aan voldoen maar is  dusdanig afgesteld dat hij voor een nog betere verspreiding van het UV-licht zorgt en de bruining daardoor nog beter wordt.

Ergoline banken staan altijd garant voor kwaliteit en zeer goede bruining.

Maar dat alleen volstaat niet om een mooie kleur te krijgen.

Bij SunTanLounge worden alle lampen regelmatig vervangen om ervoor te zorgen dat jouw kleur optimaal blijft.

Niets hoeft maar we willen je er op wijzen dat sommige klanten zeer waarderen ons pasjes systeem. Je krijgt gratis een zonnebank chipkaart, hier plaats  jij een gewenst bedrag op, in vervolg kan je dan met de zonnebank chipkaart betalen zonder dat je contant geld bij je hoeft te hebben. Nogmaals niets hoeft doe waar je je prettig bij voelt.

Mocht er nu even geen plek zijn onder de zonnebank en u moet even wachten op uw gewenste zonnebank, geen probleem hoor neem gewoon even plaats in onze lounge set en geniet van een gratis kopje thee of thee en maak gebruik van onze gratis wifi mocht u dat wensen.

Gratis wiffi bij zonnestudio Suntanlounge IJmuiden niet onder zonnebank