Super witte tanden

Tanden bleken, geniet van een stralende witte lach!!!

De SunTan Beautylounge methode!

SunTanLounge is nu ook het adres voor het vakkundig veilig laten bleken van de tanden. Alle behandelingen worden uitgevoerd met kwaliteit producten welke 100% veilig zijn en gegarandeerd succes heeft op het resultaat!

De gehele behandeling duurt ca. een 30 minuten en is 100% veilig en pijnloos. We starten met een goede uitleg over de te volgen behandeling. Dan brengen we het z.g mondstuk in, dit is bedoeld om de tanden vrij te houden van de lippen. Vervolgens wordt de bleekgel aangebracht op de tanden en in uw mondstuk. Wij bleken via onze UV apparatuur, de speciale bleekgel wordt dan +-15 tot 20 minuten geactiveerd naar uw persoonlijke situatie.

Deze behandeling heeft als extra voordeel dat naast uw witte tanden ook een lekker zonnige kleur krijgt op uw gezicht. Na de UV behandeling ontdoet u zich van het mondstuk en poetst u uw tanden met de geadviseerde tandpasta en kunt u weer stralen!

 

Deze behandeling is 100% veilig voor uw tanden en volgens de Europese gestelde verordeningen.  Na de behandeling is het aan te raden minstens 12 uur rekening te houden met wat u eet en drinkt. Wij raden u aan de eerste 3 uur niet te roken, en geen producten met sterke kleurstoffen zoals koffie,thee,cola rode wijn te nemen.

 

Zelfs al na 1 behandeling zal uw omgeving het verschil bemerken zonder dat u er over heeft verteld!

 

Dus wacht niet langer en durf uw smile weer te laten schitteren