zonnecosmetica zonnebank zonnestudio ijmuiden_000

Cosmetica en zonnestudio

Wist u dat u mooier en langer bruin blijft bij gebruik van zonne cosmetica en dit tot wel 6,5 minuut extra bruiningstijd oplevert dus nog meer resultaat bij zonnebank SunTanLounge IJmuiden

Bij gebruik van zonne cosmetica zal de huid op een mooie manier worden verzorgd.

Wij kunnen u diverse merken zonne cosmetica zoals Devoted Creations en Australiën gold aanbieden voor zowel de binnenzon als de buitenzon welke allemaal bijzonder voordelig geprijsd zijn.

Verstandig zonnen, sneller bruin

Ook tijdens het zonnen in de zonnestudio SunTanLounge is het belangrijk om uw huid goed te verzorgen.

Daartoe bieden wij, medewerkers van zonnestudio SunTanLounge u een uitgekiende collectie zonne cosmetica te koop aan. Hierna staat een overzicht van producten, werking en huidtypen met de bedoeling u te helpen bij het maken van uw keuze.

Wij hebben bewust gekozen voor Devoted Creations is het topmerk op gebied van zonnecosmetica voor zonnebanken. De combinatie van product uitstraling, prachtige en hoogwaardige ingrediënten maken van de producten een succes in elke zonnestudio. De schoonheid van het merk komt niet alleen tot zijn recht in de prachtige flessen en sachets, maar zeker ook door de kwaliteit en diversiteit van de producten. Zo is er voor elk huidtype en elke zonner een mooi product met specifieke eigenschappen en natuurlijk altijd het beste bruiningsresultaat. Devoted Creations: The Authortity in Tanning!

Onze medewerkers zijn u uiteraard ook graag van dienst met een persoonlijk advies.

Devoted creations het merk van zonnestudio IJmuiden Suntanlounge

 

Enige uitleg van producten:                                         

Bruinversnellers:

Verzorgen de huid, versnellen het natuurlijke bruiningsproces en houden de bruine teint langer vast     

Geschikt voor alle huidtype

 

Bruinversnellers met toegevoegde bronzer:

De dark bronzing blend in deze lotion geeft een extra bruine impuls aan de huid  Geschikt voor mensen met een lichte of rode huid

Bruinversnellers met koeler:

Verfrist en verkoeld tijdens het zonnebaden.          

Geschikt voor alle huidtype

 

Aftersun:

Verzorgt je huid na het zonnebaden. Zorgt niet alleen voor het verder door bruinen na het zonnen, maar heeft ook een verlengend effect op je bruine kleur.                      

Geschikt voor alle huidtype

 

SunShot:

Dit bruinings- en vitaminedrankjevan zorgt ervoor dat u sneller bruin zal worden. Dankzij de toevoegingen van Bèta-caroteen en speciale extracten Vitamine A zal het bruiningsproces worden versneld. Verder bevat het ingrediënten zoals Aloë Vera, Q10 en vitamine E die uw huid verzorgen. Door het drinken van Sunshot voorafgaand aan een zonnesessie kunnen de ook voor mensen die normaal rood worden de meest donkere resultaten bereikt worden.

Versnelt het bruiningsproces, heeft een verzorgende functie lichte sinaasappelsmaak, bevat geen schadelijke ingrediënten.

Geschikt voor alle huidtype.

Devoted creations het merk van SunTanLounge IJmuiden met heel veel keuze